Du skal bruge:
(til 6 personer)
5 dl mel
1/2 tsk salt
3 æg
5 dl mælk
250 g hakket spinat
Fyld:
Cirka 1 pakke flødeost natural
200 g røget laks
purløg
salt og peber
Sådan gør du:
Bland mel og salt i en skål. Bland mælk og æg i en anden skål, og hæld det langsomt og under
omrøring i skålen med mel og salt. Tilsæt det hakket spinat, og rør det godt sammen.
Bag pandekagerne på en pande med lidt fedstof på, af eget valg. Bag dem cirka 2 min på hver
side, så de bliver lysebrune og flotte. Rør flødeost, purløg og salt og peber sammen i en skål til
en dressing. Smør dressingen på pandekagerne, derefter laksen ovenpå. Derefter rulles de
sammen til en pølse. Skær dem så tilsidst i små stykker som på billedet.
anret, og så er de klar til at blive spist
Kan både bruges som tilbehør eller ret... :=)
- God fornøjelse. Hilsen Kagedåserne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar