Ingredienser:
100 g smør
2 æg
3 dl sukker
1½ dl hvedemel
1½ tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
1 knivspids salt
200 g chokolade
Sådan gør du:
Smelt smøret og chokolade i en gryde og lade det derefter køle af. Rør æg og sukker sammen i en
skål eller i en køkkenmaskine. Rør mel, vanillesukker og salt sammen i en anden skål. Si den tørre
blanding ned i æg/sukkerblandingen. Hæld det smeltede smør/chokoladeassen i og rør godt rundt.
Fordel browniedejen i en bageform, og bag brownien i 175 grader i cirka 30 min - Pas endelig på,
at den ikke får for meget, så hold godt øje med den. Den er færdig når en en gaffel stikkes i kagen,
og stadig har lidt dej klæbende til sig. Lad kagen køle af i formen før den skæres ud.
God fornøjelse. Hilsen Kagedåserne.
Sådan gør du:
Smelt smøret og chokolade i en gryde og lade det derefter køle af. Rør æg og sukker sammen i en
skål eller i en køkkenmaskine. Rør mel, vanillesukker og salt sammen i en anden skål. Si den tørre
blanding ned i æg/sukkerblandingen. Hæld det smeltede smør/chokoladeassen i og rør godt rundt.
Fordel browniedejen i en bageform, og bag brownien i 175 grader i cirka 30 min - Pas endelig på,
at den ikke får for meget, så hold godt øje med den. Den er færdig når en en gaffel stikkes i kagen,
og stadig har lidt dej klæbende til sig. Lad kagen køle af i formen før den skæres ud.
God fornøjelse. Hilsen Kagedåserne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar