torsdag den 15. august 2013

Opskrift på sprøde urtedeller


Super lækre og dejlige sprøde urtedeller, som mætter godt.
        
Til cirka 25-30 stk.

Du skal bruge:
150 g kikærter udblødte/kogte
300 g rodfrugter efter eget valg.
200 g squash 
3 spsk hvedemel 
2 tsk tørret mynte
1/2 tsk cayennepeber  
1 spsk tørret oregano 
1 1/2 tsk salt 
Olie til stegning

Sådan gør du:
Blend kikærterne til en ensartet masse i en foodprocessor. Riv de skrællede rodfrugter og squash  
groft, gerne i en foodprocessor. 
Rør de revne grøntsager sammen med kikærterne, mel og krydderierne. Farsen hænger ikke
sammen før den bliver stegt. 
Varm olie på en pande. Form kugler på størrelse på en spsk og steg dem i middelhøj varme og tryk   
dem lidt flade. 
Steg dem cirka i 2 min på hver side til de er gyldne og sprøde. 
   
God fornøjelse. Hilsen Kagedåserne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar