søndag den 18. august 2013

Opskrift på luftig squashkage

       



Nem, enkel og velsmagende squashkage, som er hurtig at lave.

Du skal bruge:
 3 æg
 2 dl majsolie
 250 g sukker
 350 g mel
 2 tsk vanillesukker
 2 tsk kanel
 1 tsk natron
 3 tsk bagepulver
 1 tsk salt
 75 g hakkede valnøddekerner
 125 g rosiner
 400 g squash
 Reven skal af 1 citron

 Sådan gør du:
 Pisk olie og æg sammen. Bland sukker, mel, vanillesukker, kanel, natron, bagepulver, salt,
 hakkede valnødder, rosiner og citronskal sammen. Riv squashen groft. Bland alle ingredienserne
 og rør dem godt sammen. Hæld dejen i en velsmurt springform og bag den ved 170 grader i ca. 1 
 1/2 time. Stik en gaffel eller strikkepind ned i kagen, for at se om den er gennembagt. Afkøl den før 
 den tages ud af formen.

 God fornøjelse. Hilsen Kagedåserne :)



       

Ingen kommentarer:

Send en kommentar