Specier med chokolade og mandler.
Du skal bruge:
Du skal bruge:
½ dl mandler
400 g smør
500 g hvedemel
150 g flormelis (ca. 3 dl)
50 g chokolade
Bagetid: 8-10 min. ved 200°
Sådan gør du:
Skyl madlerne og snit dem på langs. De skal ikke smuttes. Ælt smør, mel og sukker
sammen og tril dejen til tykke stænger. Del dejen op i to. Put de hakkede mandler i den
ene dej, og put det hakkede chokolade i den anden. Stil dejstængerne tildækket i
køleskabet til næste dag. Skær stængerne i ret tykke, ensartede skiver. Læg kagerne
på plader med bagepapir. Bag specierne øverst i ovnen til de er lysebrune i kanten.
God fornøjelse. Hilsen kagedåserne.
Sådan gør du:
Skyl madlerne og snit dem på langs. De skal ikke smuttes. Ælt smør, mel og sukker
sammen og tril dejen til tykke stænger. Del dejen op i to. Put de hakkede mandler i den
ene dej, og put det hakkede chokolade i den anden. Stil dejstængerne tildækket i
køleskabet til næste dag. Skær stængerne i ret tykke, ensartede skiver. Læg kagerne
på plader med bagepapir. Bag specierne øverst i ovnen til de er lysebrune i kanten.
God fornøjelse. Hilsen kagedåserne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar