tirsdag den 18. december 2012

Kig i kagedåsen

    Specier med chokolade og mandler.
                
        Du skal bruge:
        ½ dl mandler
        400 g smør
        500 g hvedemel
        150 g flormelis (ca. 3 dl)
        50 g chokolade
                        
        Bagetid: 8-10 min. ved 200°

       Sådan gør du:
        Skyl madlerne og snit dem på langs. De skal ikke smuttes. Ælt smør, mel og sukker        
         sammen og tril dejen til tykke stænger. Del dejen op i to. Put de hakkede mandler i den   
         ene dej, og put det hakkede chokolade i den anden. Stil dejstængerne tildækket i  
         køleskabet til næste dag. Skær stængerne i ret tykke, ensartede skiver. Læg kagerne
         på plader med bagepapir. Bag specierne øverst i ovnen til de er lysebrune i kanten. 

         God fornøjelse. Hilsen kagedåserne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar