Denne ret er blevet en af de mange favoritter,
så prøv den. Smager utrolig godt. (Der er mad nok til nogle dage)
Du skal bruge:
100 g udblødte kikærter
600-700 g lam
2 løg
4 fed hvidløg
1 spsk fintreven ingefær
1 spsk olivenolie
2 1/2 spsk stødt koriander
1 1/2 stødt spidskommen
Ca 1 tsk chili eller cayennepeber (kan undlades)
75 g rosiner
1 dåse flåede tomater
1 hel kanalstang
ca 4 dl vand
1 squash
1 peberfrugt
3 gulerødder
Persille eller frisk mynte
Sådan gør du:
Kog kikærterne til de er møre. Skær kødet i mellemstore tern. Hak løg og hvidløg fint.
Brun løg og hvidløg med koriander, spidskommen og chili i nogle minutter.
Tilsæt kød og brun det i nogle minutter. Tilsæt rosiner, flåede tomater, vand, peber og kanelstangen.
Lad det simre med låg i fem kvarter eller mere. den bliver bedre jo længere den simre.
Skær squash, peberfrugt og gulerøder i terninger. Tilsæt grøntsager og kikærter og kog videre i ca 20 min.
Top af med persille eller mynte.
God fornøjelse. Hilsen Kagedåserne :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar