Nem, enkel og velsmagende squashkage, som er hurtig at lave.
Du skal bruge:
3 æg
2 dl majsolie
3 æg
2 dl majsolie
250 g sukker
350 g mel
2 tsk
vanillesukker
2 tsk kanel
1 tsk natron
3 tsk
bagepulver
1 tsk salt
75 g hakkede
valnøddekerner
125 g rosiner
400 g squash
Reven skal af 1
citron
Sådan gør du:
Pisk olie og æg
sammen. Bland sukker, mel, vanillesukker, kanel, natron, bagepulver,
salt,
hakkede valnødder, rosiner og citronskal sammen. Riv squashen
groft. Bland alle ingredienserne
og rør dem godt sammen. Hæld dejen
i en velsmurt springform og bag den ved 170 grader i ca. 1
1/2 time.
Stik en gaffel eller strikkepind ned i kagen, for at se om den er
gennembagt. Afkøl den før
Ingen kommentarer:
Send en kommentar