tirsdag den 10. juni 2014

Kanelsnegle




Her får du opskriften på nogle rigtig gode kanelsnegle, som er bagt i en bradepande. God fornøjelse.

Du skal bruge:
(12 – 14 stk.):
25 g gær
1 dl mælk
1 spsk sukker
½ tsk salt
1 æg
100 g blødt smør
ca. 300 g mel

Fyld
:
100 g blødt smør
100 g brun farin
½ spsk kanel
lidt frisk muskat
rør gæren ud i det lune mælk. Rør sukker, salt og sammenpisket æg i. Findel derefter smørret i melet. Kom gærmassen i og ælt alt sammen. Sæt dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time til halvanden. Kom en masse mel ud på bordet. Rul dejen ud til en stor firkant. Rør smør og farin sammen med kanel og muskat. Det er vigtigt at dejen ikke sidder fast til bordet. Rul dejen sammen, skær dejpølsen i 1-2 cm. tykke skiver og sæt dem i en form side om side. Lad sneglene hæve en halv time.
Bages midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader. Bland evt. en glasur eller smelt chokolade til at pynte med.
God fornøjelse. Hilsen Kagedåserne :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar